söndag 28 oktober 2012

Liten har nyss somnat och nu håller vi tummar och tår för en hel natts sömn!! Han är inte riktigt helt bra än och har sovit dåligt om nätterna bra länge nu. Slitsamt är ordet. Blir att ringa bvc eller vårdcentralen imorgon. Nått är som sagt inte helt ok med vår lilla son.

I helgen har vi haft besök av en gammal vän jag inte träffar ofta! Är så mysigt att ses när vi väl får till det!! Mys lunch på Naturens hus och promenad i höst solen. Matlagning till tre rätters mums middag på lördags kvällen och mys frukost på söndagen. Helt enkelt hur trevligt som helst!

Dock blev det ju lite tuffare då liten inte sover så bra men det gav ändå energi på ett helt annat plan att få umgås med vän.

Nu blir det solsidan!!

3 kommentarer:

Mia sa...

Bara en tanke, han håller inte på att få en ny tand? Tilda krånglar jämt när en ny tand ska komma upp, och hon sover alltid hela nätterna annars. (Sen nyfödd)

Anonym sa...

Visst kan det vara så också Mia, är nog en till på g. Men det är inte bara det. Tror öroninflammationen inte gett sig helt heller plus lite mer knas saker. // Petra

Anns sa...

Tack själv vännen! Gjorde gott för mig med! Kramar!!