onsdag 15 april 2009

Då var Påsken förbi

Så var påsken förbi då, med pompa och ståt känns det som. Nu har min kropp använt några veckors bränsle så det kommer att ta ett tag att fylla på nytt, men påsk helgen var bra så jag känner mig glad mitt i all trötthet. Visste ni att vid en Whiplash skada är ett av symptomen, trötthet ? Dvs att jag känner mig nästan alltid trött, oavsett om jag sovit. Sömn är bland det viktigaste för mig, min kropp skulle inte klara sig utan den. Inte en vanlig människa heller men i mitt fall är det ännu viktigare. Jag tror inte många vet att vi whiplash skadade är så himla trötta hela tiden, man känner sig slutkörd nästan varje dag. Tänkte att det kunde vara värt att nämna för det är ett av symptomen jag tycker är väldigt jobbiga. Jag saknar att känna mig pigg och alert.


Tillbaka till påsken och dagarna innan den då.. I onsdags hade jag muffins bak för hela slanten. Tre satser muffins med glasyr blev det till min Älsklings försenade kalas. Så här fina blev de..



Kalaset på torsdagen var jätte mysigt och alla gillade mina muffins. Till och med Sis som inte ens gillar sötsaker tyckte om dem! Roligt! Senare på kvällen var det bara min familj och M´s familj kvar då spelade vi lite Wii och papporna våra plus M och Sis drack Whiskey, Jäger och Öl. Hej vad roligt vi hade när vi spelade Golf, bowling m.m. Roligaste var när grabbarna spelade golf och jag bad om att få testa en gång och så gick jag in och sopade banan med dem! Hahaha! Tjejer kan!


Tidigare på dagen var jag på massage! ååå Masssaaaaage! Min kropp har saknat det helt klart. Det känner jag för jag är helt spänd och öm i nacken/axlarna/ skuldrorna och längs ryggraden. Ska tillbaka dit om någon vecka, fanns ingen tidigare tid.



På långfredaden var jag, M och Dahlström & Swahnmärkt på Elmia mässan i Jönköping. En stor bil mässa för er som inte vet. Det var första gången jag var där och det fanns mycket fint att titta på! Väldigt mycket fint.... Den här bilen vill jag ha..







Dock var jag väldigt sliten efter muffins bak, kalas och diverse andra vardagliga sysslor så detta fick bli min räddning . . . En Cola och min medicin burk med diverse smått och gott.

I lördags var vi bara hemma och lekte med Zimba, solade och grejade ute. Jag vårstädade altanen om jag minns rätt.. På kvällen var det påskmiddag på Manillagatan, mysigt. Sen kollade vi alla på Robinson, det var också mysigt för vi brukar aldrig göra något mer än att äta ihop. Så jag fick tjata lite på några... kanske bara var jag som tyckte det var mysigt men då får det vara så då. =)

I söndags var jag däckad men smög omkring ute och inne för det var så fint väder så jag kunde inte lägga mig och vila.. På kvällen kom Dahlström och Swahnmärkt på lite grillmys och Wii spel. Det var lika mysigt som vanligt fast jag kände mig mest uppe i det blå. Vet inte var min hjärna befann sig men men.. Grabbarna är ju så jäkla lika och då lika envisa så de spelade Wii in till sena natten för den ena kunde ju inte vinna över den andra.. haha..! Roligt var det men jag och T halvsov.. På måndagen träffade jag H en sväng och for till Marieberg och sen Naturens hus för en snabb fika ute. Det var roligt att ses men jag kände att det tyvärr var helt fel dag att ses efter påsken när det varit så fullt upp. Längtar tills du kommer hem för sommaren för då är det inte lika jobbigt eftersom man kan ses lite mer när man vill och orkar. På eftermiddagen var det middag hos Åhlunds och efter den kan ni ju bara tänka vad som hände.... Jag däckade totalt.

Och där är jag kvar än... Igår hade jag riiiktigt hemsk huvudvärk och idag är det bättre. Men det var det också igår förmiddag så vi får se hur dagen artar sig... Nu ska jag till Öppenvårdsteamet igen och sen äta lunch hos syster yster. Tack och hej! Nu har ni i alla fall blivit lite uppdaterade... PUH!

1 kommentar:

Trin sa...

Oj låter som en späckad helg. Hoppas att du får och kan ta det lite lugnare denna vecka! Jag ska tlll min doktor i dag då min kropp inte riktigt vill det jag vill....
Kramar i massor till dej kära vän!