tisdag 23 september 2014

Trodde det var lördag..

Idag när jag vaknade! Vände mig om och letade efter mannen (och sonen som brukar ha kommit till oss under natten) men det var tomt där.. Nää det är ju bara tisdag..!  Typiskt. Hade varit mysigt med lördag. Dock var det välbehövligt att somna om efter Magnus kommit hem från jobbet och tagit hand om morgonbestyren med Ludvig. Jag vaknade 09.29 och låg och drog mig en halvtimma. Nu knaprar jag knäckemackor i soffan och försöker vakna till liv! Efter ca tre nätter utan speciellt mycket sömn så sov jag som en stock inatt!! Gud vad skönt det var!! 

Besöket hos bm igår gick bra som vanligt. Hon är så go! Sista gången jag såg henne nu innan Pysen kommer. För om inte Pysen kommit den 1 oktober har vi en tid på Specialistmödravården då. Vi pratade om att hon nog ska komma på hembesök denna gången med (fast det är inte samma bm som förra gången) när vi kommit hem från BB. Med största sannolikhet kommer det vara lite struligt i början (tänker mest på det där med amning/ersättning/pump) och då kan det vara tryggt med ett extra stöd.

Hon sa också en grej jag missat helt, visste ni man kan sova dåligt/få svårt att sova om man äter Rinexin? En avsvällande tablett om man är täppt i näsan. Hade jag ingen aning om och kanske är det därför jag senaste veckan haft i princip omöjligt att sova vissa nätter! Så igår kväll tog jag ingen, (har drabbats lite av andnöd här ibland då jag blivit väldigt täppt) och jag sov ju betydligt bättre! Slump eller inte men jag lärde mig något nytt.

Annars då, jovars jag känner mig fri och lycklig för den hemskaste av de hemska huvudvärken gav med sig tillslut och gosch så skönt!! Men annars är det ju tungt, slitigt, tungt, klumpigt, tuungt och allmänt bökigt med magen nu. Plus en drös med andra krämpor men hejj solen skiner och jag tänker inte klaga! Det har jag ingen lust med. Ska nog göra det jag mest gjort den sista tiden... Typ baka!


Premiär test av hemmagjord granola! Godkänt mums!


Vaniljäppel muffins! Omgång nummer två, och nej de måste ha skrivit fel i receptet. Det går inte att vispa smör och socker pösigt med endast rumsvarmt smör..! De måste ju mena smällt smör?! Eller...? Måste helt enkelt baka en omgång nummer tre och testa med smällt smör. Jaja, huvudsaken, de blev jäkligt goda ändå! 


Jag göder min familj... Chokladsockerkaka med mandelspån. Yum! (Men nej! Vi åt inte upp allt, har två stora bitar i frysen...)


Efter allt bak, vi har ju varit ute också! I regnet till och med! 


Och lekt inne, på Bebisberget!





Inga kommentarer: